Fitnes center Vitranc
 na površini 300 m2 je opremljen z najsodobnejšimi napravami za vadbo. Namenjen je vrhunskim športnikom in rekreativnim športnikom za izvedbo bazični priprav. V centru izvajajo programi za najmlajše in za starejše uporabnike. Dvorana je prilagojena za uporabo starejših in invalidnih oseb.


Fitnes je razdeljen v spodnjem nadstropju ponuja garderobe s tuši in multifunkcijske naprave, v zgornjem nadstropju pa prostor z utežmi in dvorano namenjeno skupinskim vadbam. Fitnes je opremljen tudi za t.i. "weight lifting" saj imamo tako gumirane uteži (»bumper plates«) in gumirano platformo. V mesečno karto je všteta tudi uporaba večnamenske dvorane, ki je opremljena z rekviziti kot so medicinske žoge, kolebnice, elastike ipd.

 

Vodene vadbe
V fitnesu Vitranc lahko tudi izbirate med vodenimi vadbami kot so: Kickboks, KickFit, Prebudi zver in Funkcionalno vadbo.

KICKBOX za otroke (Klub Samurai)
Borilne veščine si mnogi predstavljajo kot pretepanje in surov šport, vendar pa je resnica daleč od tega. Pri pravilnem treniranju, se občutno razvija otrokova motorika, ravnotežje in samozavest. Čeprav je v klubu disciplina na prvem mestu, pri treningu otrok ne pozabimo na zabavo in igro skozi katero poteka tudi trening. Prav zaradi tega otroci z veseljem obiskujejo naše treninge.

Otroci od 17:30 do 18:30 vsako sredo in soboto.
KICKFIT (Klub Samurai)
PREBUDI ZVER (Žiga Koprivec)
FUNKCIONALNA VADBA (Špela Rabič)

 

Osebno trenerstvo

Osebno trenerstvo je oblika vadbe, kjer se trener posveti le vam in vašim ciljem. Namenjeno je posameznikom z bolj specifičnimi cilji, ki jih preko ostali vadb zaradi raznih razlogov ne morejo doseči.

WULFGARR, osebno trenerstvo, Žiga Koprivec

Ljudje imajo različne razloge za najem osebnega trenerja. Razlogi za najem so:

  • Preoblikovanje telesa ( izguba odvečne maščobe in pridobivanjem mišične mase)
  • Pridobivanju mišične mase in/ali moči
  • Krepitev telesa za splošno življenje
  • Odprava bolečin ( zaradi napačne drže, slabe fizične pripravljenosti…)*
  • Post rehabilitacija ( krepitev telesa po končani fizioterapiji )
  • Priprava posameznikov za tekmovanja
  • Drugo (npr. pregled izvajanja specifičnih gibov)
    *V primeru trajnih poškodb ali obrab se predčasno posvetujte z zdravnikom

Ne glede na razlog ima stranka pri osebnem trenerstvu popolno pozornost trenerja, ki jo vodi na tej poti preobrazbe, bodisi fizične ali mentalne.

Nekaj od možnih izboljšav, ki jih lahko prejmete so:
Boljše splošno počutje so, bolj krepko in močno telo ter tudi psihološka izboljšava, manj bolečin ter zmanjšana možnost poškodb, za starejšo populacijo tudi avtonomnost oz. samostojnost. Nekaterim se povrne zmožnost izvajanja športnih dejavnosti, ki so ji morali opustiti zaradi različnih razlogov ali pa samo občutek nadzora nad svojim telesom.

Wulfgarr osebno trenerstvo daje poudarek predvsem na posameznike, ki bi radi izboljšali svoje počutje in zdravje zato, da bi lahko izzive vsakodnevnega življenje premagovali bolj samozavestno in s čim manj bolečinami. Gre za dolgoročni proces, ki ga lahko kljub zasedenem urniku lahko vpeljete in držite dokler želite. Skratka program je za vse, ki bi radi investirali vase. V tem življenju imamo samo eno fizično telo, poskrbimo, da nam bo še dolgo služilo.

Seveda pa je primerno je za vso populacijo, ker nikoli ni prepozno.

Žiga je licenciran osebni trener pri AFP ter ISSA licenciran trener za kondicijsko pripravo in moč.

Več info na:

Facebook: Wulfgarr, osebno trenerstvo ( FB/WulfgarrZiga)
Tel: +386 31 820 784
Email: info.wulfgarr@gmail.com

Individualna pre/postnatalna vadba, Špela Rabič
Obvestilo

Naše spletno mesto uporablja samo obvezne piškotke, ki so potrebni za delovanje in zagotavljanje osnovnih funkcionalnosti. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.

Več