Uporaba prostorov dvorane Vitranc le s PCT pogojem

Od sobote 4.9. je v veljavo stopil nov odlok, po katerem lahko v prostore dvorane Vitranc vstopite le s pogojem PCT, prav tako je obvezna maska. To pomeni, da PCT pogoj potrebujete za TIC, bar, fitnes ali dvorano, tudi otroci od 15. leta dalje. PCT je od ponedeljka 6.9. obvezen tudi za gostinske terase, le za mizo vam ni potrebno nositi maske.

SMS potrdilo o testiranju za vstop ne zadostuje. S seboj potrebujete potrdilo, ki ga prejmete na mestu testiranja.

Hvala za razumevanje.

Odpira se TIC Kranjska Gora

Jutri, 29.5., se odpira TIC Kranjska Gora. Delovni čas bo od ponedeljka do nedelje med 8. in 16. uro.

Vabljeni.

Praznični delovni čas

Fitnes Vitranc bo v torek, 27.4., odprt od 8. do 20. ure, v soboto, 1.5., pa zaprt. Od 3.5. dalje se bo redni delovni čas podaljšal do 21. ure.

Dvorana Vitranc bo 27.4. in 1.5. zaprta, prav tako bar Vitranc.

 

Hvala za razumevanje.

Spremembe pri oglaševanju v občini Kranjska Gora

Spoštovani.

Obveščamo vas, da zaradi nadaljevanja gradbenih del na objektu Ilirika oglaševanje tam ne bo več možno.

Aktualnih ostaja sedem oglasnih (jumbo) panojev v Kranjski Gori in njeni bližnji okolici, ki so glede na lokacijo razdeljeni v vrednostne kategorije in temu je prilagojen nov cenik:

Sofinancerjem Turizma Kranjska Gora se prizna 50% popust na najem oglasnega mesta. Tisk in lepljenje se plača po rednem ceniku in ni predmet popusta. Vse cene so brez DDV.

 

Prav tako je prišlo do spremembe pri možnosti oglaševanja na čezcestnih transparentnih mestih. Izvajalec del na bodočem krožišču pri TGC-ju nas je prosil za začasen umik stebrov ob cesti, kjer se bo vzporedno gradila tudi peš pot. Predviden zaključek del na krožišču je 30.5., za peš pot pa 30.6.2021. Oglasno mesto pri policiji zaenkrat ostaja.

O nadaljnih spremembah vas bomo obveščali sproti.

 

NOVO - novo sproščanje ukrepov v športu

Vlada je sprejela nov odloka za šport v času pandemije novega koronavirusa, po katerem se sproščajo vsa tekmovanja in treningi, rekreativni šport pa bo dovoljen ne le posamično, ampak tudi v skupini do desetih. Odlok bo začel veljati 26. aprila in se bo uporabljal do vključno 2. maja.

Dovoljeno bo izvajanje športnih tekmovanj v uradnih tekmovalnih sistemih, a še vedno brez prisotnosti gledalcev. Dovoljeni bodo tudi treningi vsem športnikom po zakonu o športu ne glede na starosti in kakovost, vendar le v obliki t. i. mehurčkov oziroma zaprtih oziroma fizično ločenih skupinah. Omogočena bo samostojna ali strokovno vodena individualna športno rekreativna dejavnost ter športna vadba v vadbenih skupinah do 10 vadečih, tako na zunanjih površinah oziroma na prostem in tudi v zaprtih prostorih. Dovolilo se bo tudi izvajanje javno veljavnih programov usposabljanj za strokovno delo v športu, ki so vpisani v razvid po zakonu o športu, prav tako z omejitvijo do desetih oseb.

Pri vseh dejavnostih bo treba upoštevati navodila ministrstva za zdravje in Nacionalnega inštituta za javno zdravje.

Obvestilo

Naše spletno mesto uporablja samo obvezne piškotke, ki so potrebni za delovanje in zagotavljanje osnovnih funkcionalnosti. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.

Več