Novo v fitnesu Vitranc!

Z novim mesecem prihajajo tudi nove stvari v fitnes Vitranc, za katerega bo odslej skrbel naš, vaš "lokalc" Denis Porčić Chorchyp! S strokovno ekipo bo poskrbel za nove vadbe, nove dogodke in za vse kar paše zraven.

🟡 Z mesecem marcem se lahko prijavite na vodeno fitnes vadbo in se tako naučite vseh stvari, ki jih rabite vedeti za nadaljno vadbo v fitnesu, kako uporabljati naprave, kakšna teža je za vas primerna, kako izvajati vaje, skratka vse kar potrebujete za zagon treningov v fitnesu, če s tem še nimate dovolj izkušenj.

🟡 Na voljo so tudi domači osebni trenerji, ki vam lahko pomagajo do pravih rezultatov in do zdravega načina življenja.

🟡 Poleg obstoječih vadb bootcampa, kickfita in kickboxa za otroke, bomo imeli na voljo tudi vadbo za starejše, pri kateri bomo skrbeli za pravilno zdravo razgibavanje, ohranjanje in pridobivanje zdravja z gibanjem in še mnogo več.

🟡 Kmalu na voljo tudi ustvarjalne delavnice za otroke, slikarska zabava za odrasle, praznovanje rojstnodnevnih zabav in pa tudi možnost najema dvoran za lastne potrebe ali aktivnosti.

🟡 V povezavi s @completelife.si smo vam na voljo za razne nasvete o zdravi prehrani, gibanju doma, različnimi vadbenimi programi, meditacijami,tehnikami sproščanja, itd.

🟡 V sodelovanju s @proteini.si_slovenija so vam na voljo tudi zdravi prehrambeni dodatki in odlični posladki po treningu.

Torej ZGORNJESAVCI, ni več izgovorov da ne znate, ne zmorete, nimate časa ali ne veste. Mi smo kle za naš kraj in za vas, zato vabljeni čisto vsi, od malih do najstarejših!

Zaradi trenutne situacije se je potrebno za treninge predhodno prijaviti, vsaj en dan pred željenim terminom. Za vse morebitne informacije ali želje po aktivnostih, ki vam jih nudimo, pa nam pišite na mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali pokličete na telefonsko številko 040 228 059.

 

IG: @fitnes.vitranc

 

Obvestilo

Spletno mesto uporablja piškotke, ki omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in analizo spletne strani. Prosimo označite s klikom na gumb »Strinjam se«, če se strinjate z njihovo namestitvijo. Vaše nastavitve lahko kadarkoli spremenite.