Navodila za rezervacijo fitnesa

Fitnes Vitranc svoja vrata odpira s ponedeljkom, 22.2., in bo v začetku za vas odprt od ponedeljka do petka med 8. in 20. uro. Glede na trenutno situacijo, od vseh obiskovalcev pričakujemo maksimalno upoštevanje navodil zaposlenih ter upoštevanje vseh priporočil, ki trenutno veljajo. Samo na ta način boste sebi in vsem so-uporabnikom omogočili varno, predvsem pa zdravo vadbo. Bodite točni in upoštevajte termin, ki ste ga rezervirali.

Najprej moramo upoštevati velikost prostora, ki pri nas, čeprav površina ni najmanjša, le stežka omogoča najmanj 2m medsebojne razdalje in najmanj 20m2 na osebo, če je v prostoru prisotnih več vadečih. Zato bomo terminsko prostor omejili na največ 4 osebe naenkrat, za vstop v fitnes pa bo potrebna predhodna prijava. 

Prijavni mail ali klic morata vsebovati:

- ime in priimek

- datum obiska

- ura in trajanje obiska.

Prijavite se vsaj en dan prej. Se pravi danes za jutri, oz. npr. v torek za sredo. Lahko se prijavite tudi za več dni vnaprej.

Prijave lahko pošljete na mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. najkasneje do 20. ure za naslednji dan ali med 8. in 15. uro pokličete na tel. številko 04 580 94 40 (TIC Kranjska Gora). Predhodna prijava je obvezna! V ta namen bo na spletni strani www.dvoranavitranc.si oz. na tej POZVEZAVI ustvarjen razpored, da boste lažje preverili, kateri termini so še prosti.

Fitnes bo odprt od ponedeljka do petka med 8:00 in 20:00. Seveda pod zgoraj navedenimi pogoji in striktnemu upoštevanju le-teh. 

Vse karte so bile od zaprtja do danes zamrznjene in se znova sprostijo v ponedeljek, 22.2. Če bi zamrznitev želeli podaljšati, nam to po sporočite po mailu. Nakup kart je možen v ponedeljek, sredo in petek med 10:00 in 12:00 ter med 17:00 in 19:00 oz. po dogovoru (mail) v baru Vitranc. Gotovine do nadaljnega ne sprejemamo.

 

Ob vsem tem bi vas želeli opozoriti na vse veljavne predpise in priporočila, saj samo ena okužba fitnes lahko znova zapre:

- na vadbo pridete, samo če ste povsem zdravi. Če se ne počutite dobro, se vadbi preventivno raje odpovejte.

- maska je v javnih prostorih obvezna, med izvajanjem vadbe pa ne.

- redno si razkužujte roke in za seboj tudi naprave.

- vzdržujte stalno medsebojno razdaljo vsaj 2m, če je možno, naj bo večja.

- sanitarije in tuši NISO v uporabi. V garderobi je naenkrat lahko le ena oseba.

 

V naslednjih 14 dneh bo režim tak, kot je opisan zgoraj. V primeru dodatnih sprostitev, bomo sam potek prijav oz. postopek prihoda v fitnes spremenili in prilagodili.

 

Hvala, ker boste upoštevali vsa navodila. Se vidimo.

Obvestilo

Spletno mesto uporablja piškotke, ki omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in analizo spletne strani. Prosimo označite s klikom na gumb »Strinjam se«, če se strinjate z njihovo namestitvijo. Vaše nastavitve lahko kadarkoli spremenite.