Pomembno obvestilo!
Fitnes Vitranc bo 1.11. zaprt.
Pred prihodom je potrebna rezervacija termina! Lahko jo naredite na tel. št. 040 228 059 ali na fitnes.vitranc@gmail.com. 
O Fitnesu Vitranc
Fitnes center Vitranc na površini 300 m2 je opremljen z najsodobnejšimi napravami za vadbo. Namenjen je vrhunskim športnikom in rekreativnim športnikom za izvedbo bazični priprav. V centru izvajajo programi za najmlajše in za starejše uporabnike. Dvorana je prilagojena za uporabo starejših in invalidnih oseb.

Fitnes je razdeljen v spodnjem nadstropju ponuja garderobe s tuši in multifunkcijske naprave, v zgornjem nadstropju pa prostor z utežmi in dvorano namenjeno skupinskim vadbam. Fitnes je opremljen tudi za t.i. "weight lifting" saj imamo tako gumirane uteži (»bumper plates«) in gumirano platformo. V mesečno karto je všteta tudi uporaba večnamenske dvorane, ki je opremljena z rekviziti kot so medicinske žoge, kolebnice, elastike ipd.
Kontakt

 

Vodene vadbe
V fitnesu Vitranc lahko tudi izbirate med vodenimi vadbami kot so: Kickboks, KickFit, Prebudi zver in Zdravo gibanje za vse.

KICKBOKS (Klub Samurai)
KICKFIT (Klub Samurai)
PREBUDI ZVER
ZDRAVO GIBANJE ZA VSE

ŠPORTNA PREHRANA PROTEINI.SI
Po napornem treningu lahko izbirate med različnimi beljakovinskimi napitki, ki vam jih pripravimo v recepciji. Na naših policah najdete tudi beljakovinske tablice in dodatke, ki jih potrebujete pred, med ali po treningu.

Obvestilo

Spletno mesto uporablja piškotke, ki omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in analizo spletne strani. Prosimo označite s klikom na gumb »Strinjam se«, če se strinjate z njihovo namestitvijo. Vaše nastavitve lahko kadarkoli spremenite.